Turism RomaniaObiective Turistice Cazare Hartă Imagini Jurnal Turistic Comunitate

Bine ați venit!

Romania Tourist Info este un portal dedicat exclusiv turismului românesc.
În cazul în care rulaţi o afacere în acest domeniu vă invităm să aflați cum vă putem ajuta în promovarea ei, pentru ca afacerea dumneavoastră să beneficieze de o expunere media si mai eficientă pe internet indiferent de posibilitățile financiare ale fiecăruia.

Înregistrare Mecanisme de
Promovare
Site Exemplu Despre Noi Termeni de Utilizare

Cât mă costă, ca și unitate turistică?

Să trecem mai întâi peste cea ma grea întrebare :)... Răspunsul scurt este: Nimic!

În mai multe cuvinte, toate aceste servicii vă sunt aduse în mod gratuit de către Asciația Eco Sapiensis prin programul său de stimulare al cooperării în societatea română atât între civili dar și societăți comerciale în vederea promovării turismului românesc, ridicare al calității acestuia și conștientizării importanței ocrotirii valorilonr naturale și culturale ale României.

Singurul lucru pe care-l cerem este ca dumneavoastră să ne onorați cu participarea dumneavoastră. Tot ceea ce trebuie să faceți e să vă înregistrați unitatea turistică la noi pe portal și să vă completați datele cât mai bine. Dacă doriți să ne ajutați și cu obiective turistice din apropierea dumneavoastră, vă vom mulțumi prin programul nostru de recompense, însă acest lucru nu este obligatoriu. Toate eforturile pe care le depuneți pentru promovarea și expunerea turismului românesc, inclusiv imaginile pe care le încărcați despre unitatea dumneavoastră turistică, vor fi recompensate cu credite publicitare pe care dumneavoastră le puteți folosi să vă promovați.

E o ofertă pe care nu puteți să o refuzați....

Dar eu nu am o unitate turistică?

Nici noi nu avem... Nu trebuie să fii operator în turism ca să beneficiezi de pe urma acesteia. Un turism de calitate, bine dezvoltat este spre binele tuturor. Sunt evident lucruri care trebuie văzute și în străinătate, dar de ce ar trebui să recurgem la așa ceva de fiecare dată dacă dorim să beneficiem de servicii de calitate? De ce n-am putea petrece un weekend la 50 de kilometri de casă în aceleași condiții ca la 1000 de kilometrii de acesta? Respectul cu care operatorii de turism ne tratează pe noi, respectul lor față de valorile culturale și naturale ale țării, respectul cu care turiștii străini ne tratează țara depind în primul rând de respectul cu care noi, turiști români ne respectăm valorile, respectăm operatorii de turism la rândul nostru, și ne implicăm activ în promovarea și păstrarea acestor valori și a standardelor de calitate. Indiferența este cel mai mare dușman al turismului românesc, ca de altfel al oricărui lucru de valoare. Totul se strică, se degradează în timp. Este nevoie ca cineva să ia atitudine și să depună efort pentru menținerea lor.

Vino și tu cu noi și împreună putem repara tot ce este rău în turismul românesc și putem promova tot ce este mai frumos. Nu trebuie făcut mult. o poză azi, un obiectiv turistic mâine, un link pe un blog și o vorbă la un prieten, important e să acționăm sistematic și să fim cât mai mulți.

De ce m-aș înregistra pe Romania Tourist Info?

Răspunsul scurt este: Am numai de câștigat!

În mai multe cuvinte, principiile pe care se bazează Romaniat Tourist Info sunt simple și corecte:

100% contextual: În opinia noastră, cel mai important aspect al internetului zilelor noastre este contextualitatea. Astăzi, când torentul de informații orbește atenția vizitatorilor site-urilor web, comunicarea către ei a mesajelor publicitare în mod eficient este extrem de dificilă. Pe Romania Tourist Info afacerea dumneavoastră va fi plasată într-un mediu 100% contextual, acompaniat numai și numai de informaţii turistice relevante (obiective turistice, imagini, hărţi turistice şi rutiere) prezentate unei comunitaţi deja formată şi în continuă creştere, comunitate iubitoare de călătorii, natură, tradiție și țară. Portalul nostru oferă o serie de instrumente ce faciliteză comunicarea și interacţiunea dintre utilizatorii ei.

100% turism românesc: Portalul Romania Tourist Info a fost creat cu scopul de a promova turismul românesc. Pentru că suntem hotărîți să rămânem fideli cauzei noastre, unitatea dumneavoastă nu va fi amestecatâ cu oferte și publicitate de turism internațional. Astfel asigurăm formarea și menținerea unei comunități profund implicate, furnizându-vă o audiență receptivă la specificul afacerii dumneavoastră.

Fără compromisuri: Pivotul industriei publicitare către publicitatea on-line a adus cu sine o degradare dramatică a calității site-urilor web acestea fiind împânzite de reclame ce clipesc, acoperă întreaga pagină, redirectează către alte pagini, ferestre popup etc. La Romania Tourist Info avem o regulă strictă împotriva aceastei forme de agresiune vizuală și permitem publicitate numai în zona dedicată special acestuia.

Corectitudine (spirit de Fair Play): Am dezvoltat sistemul de credite publicitare cu scopul de a oferi șanse egale de promovare tuturor, evident în măsura eforturilor fiecăruia. Astfel, cei care aleg să participe în promovare activă își vor consuma aceste credite cu șanse egale. Toate eforturile dumneavoastră, inclusiv cele investite în construirea si îmbunătățirea site-ului dumneavoastră noi o răsplătim cu puncte. Puncte ce se pot transforma an de an în credit publicitar.

Un plan de viitor: Chiar dacă trăim într-o lume concurențială, noi credem și promovăm un sistem de afaceri decent, sistematic, în care toți participanții trebuie să fie câștigați. Am ales să funcționăm ca și organizație non guvernamentală pentru a putea aduce aceste valori tuturor operatorilor de cazări din România, inclusiv celor care au venituri reduse și nu își pot permite servicii specializate de marketing și IT. Noi crede că astfel vom aduce beneficii nu numai celor direct implicați, ci în general turismului românesc și în mod indirect economiei României și al tuturor românilor.

Înregistrare

Continuați aici pentru a înregistra
gratuit o unitate de cazare.

Înregistrează Unitate Turistică
Vizitați un site exemplu

Continuați aici pentru a înregistra
ca membru al Romania Tourist Info.

Înregistrează Persoană
Mecanisme de Promovare

Dacă încă nu v-ați înscris puteți vedea aici o scurtă prezentare a facilităților pe care le primiți ca membru al protalului.

 • Pagină Prezentare.
  O pagina generată automat din detaliile de configurare și produsele definite. Simplu și ușor, nu trebuie să vă gândiți la aranjament, aplicați face acest lucru pentru dumneavoastră.
 • Pagină Prezentare Produse.
  Puteți lista aici toate produsele dumneavoastră, fără limită superioară, printr-un mecanism flexibil ce poate acomoda orice fel de tip de produs.
 • Produse speciale.
  Secțiune dedicată pentru oferte speciale.
 • Galerie Foto. O secțiune unde puteți prezenta diferite aspecte despre unitatea dumneavoastră.
 • Obiective turistice din apropiere.
  Este foarte important pentru un turist să primescă informații despre locurile de vizitat în zona destinației sale. Obiectivele turistice din apropiere, se calculează pentru o rază de 50 Km după coordonatele GPS. Este deci important să vă configurați bine aceste coordonate, iar dacă nu găsiți la noi pe portal obiectivele turistice pe care le cunoașteți în apropiere puteți să le adăugați câștigând astfel credit, ajutând turiștii dumneavoastră, portalul nostru și întreg turismul românesc.
 • Hartă turistică zonă.
  Obiectivele turistice pe o rază de 50 Km calculată după coordonatele GPS afișate pe hartă.
 • Hartă rutieră dinamică.
  Posibilitate de calculare a rutelor în mod dinamic spre unitatea de cazare respectiv între unitatea de cazare și obiectivele turistice din apropiere.
 • Comentarii / Păreri.
  Pagină de feedback de la vizitatorii site-ului dumneavoastră.
 • Subdomeniu: nume.romania-tourist.info.
  Siteul dumneavoastră va rula pe subdomeniu la alegerea dumneavoastră (*1).
 • Site personalizabil.
  Permite configurarea site-ului cu elemente proprii: antet, logo, etc.
 • Sistem mesagerie.
  Asigură comunicărea între vizitatorii site-ului si dvs, păstrând mesajele în baza de date. Astfel nu trebuie să vă faceți probleme că mesajele ajung în SPAM și nu le observați.
 • Mecanism rezervare on-line,
  Prin intermediul mesageriei, cu notificare și prin email. Această serviciu nu costă nimic. Romanai Tourist Info nu percepe nici un comision pentru serciciile sale.
 • Comunicate de presă, advertoriale,
  Prin intermediul jurnalului nostru aveți oportunitatea de a vă adresa comunității on-line prin prin informații utile conținând știri, comunicate de presă, idei, sugestii, etc. Și nu numai atât. De câte ori o faceți noi vă vom susține cu credite publicitare.
 • Control SEO total,
  Aveți posibilitatea să setați paramtrii SEO (Search Engin Optimization) în mod individual în fiecare pagină de-a dumneavoastră și să specificați valori personalizate. Acest lucru nu este necesar decât dacă sunteți expert în acest domeniu și doriți să personalizați paginile dumneavoastră cu meta-informații. Portalul este în așa fel făcut încât generează informațiile acestea în mod automat din informațiile pe care le furnizați dumnaevostră în pagina de date despre dumneavoastră.
 • Asitență SEO,
  Vom consulta periodic site-ul dumneavoastră și vă vom furniza sugestii pentru îmbunătățirea datelor dumenvoastră. (*2)
 • Antet Compact,
  antetul portalului afișat subțire cu meniu compact pentru o evidențiere mai bună a site-ului dumneavoastră.
 • Footer Personalizabil, Compact,
  footerul portalului afișat subțire și conține numai informații absolut necesare pentru funcționare. Deasemenea dispuneți de o zonă în footer personalizabil dedicat dumenavoastră.
 • Spațiu publicitar privat,
  zona publicitară în site-ul dumneavoastră vă este rezervat și Romania Tourist Info nu va afișa publicitate in cadrul paginilor dumneavoastră. Puteți adăuga aici spoturile dumneavoastră pentru a atrage atenția vizitatorilor dumenavoastră.
 • Fără anunțuri publicitare pe site-ul propriu,
  Romania Tourist Info nu va afișa publicitate în cadrul paginilor dumneavoastră pentru vizitatorii duemneavoastră. Acest spați stă la discreția dumneavoastră. Dacă însă sunteți autentifict și portalul va afișa, pentru dumeneavoastră, informații despre sponsorii noștri.
 • 50.000 Credite publicitar anuale,
  Acest credit nu are semnificație monetară. Nu trebuie să plătiți în pentru ele în bani, acesta este sistemul propriu de recompensare a celor ce ajută la îmbunătățirea informațiilor din portal și participă astfel împreună cu noi la promovarea turistmului românesc. Implicit, toată lumea va primi un număr egal de credite, însă la acesta se va adăuga creditele câștigate prin efortul depus pentru cauza noastră.(*3)
 • Conversie puncte în credit publicitar,
  Punctele pe care le acumulați prin activitățile pe portal pot fi convertite odată pe an în credit publicitar la rata de conversie de 1 punct = (*4). Punctele însă nu se pierd; la minim un an de la transformarea anterioară puteți să le mai transformați încă o dată și încă o dată, and de an.
 • Program Parteneriat Prin Linkuri/Bannere,
  Participații la acest program vor fi răsplătiţi cu credite publicitare pentru fiecare vizitator unic trimis pe Romania Tourist Info.
 • Așteptăm sugestiile dumneavoastră.
  Am încercat să creem un sistem just în care fiecare să aibe tratament egal indiferent de posibilitățile financiare. Un sistem prin care ne ajutăm singuri și în același timp ne ajutăm între noi. Suntem însă deschiși la sugestii și idei de îmbunătățire, vă rugăm nu ezitați să ne contactați.

Sperăm că v-am convins că merită să participați și dumneavoastră. Sunteți parte al unui sistem, cel al turismului românesc și dacă nu participați activ acesta ar fi incomplet în lipsa dumneavoastră.

Vă așteptăm,
Echipa Romania Tourist Info & Asociația Eco Sapiensis

(*1)Un subdomeniu nu poate fi anexat la două siteuri diferite, astfel sistemul funcționează pe sistem primul venit, primul servit.
(*2)În limita posibilităților și resurselor de care dispunem la momentul repectiv.
(*3)50.000 credite sunt suficiente pentru 10.000 afișări la un cost mediu de 5 credite / afișare, însă poate varia în funcție de sezon, poziția afișării și gradul de contextualitate al acestuia.
(*4)De ex, dacă ați acumulat 1000 de puncte, acestea valorează 50.000 credite. Acest lucru se poate modifica pe viitor.

Informații

about us termeni si conditii politica de confidentialitate

Contact

invita prieteni contact administrator opinia ta raportează eroare

Copyright © 2010 - 2016 
Romania Tourist Info

Regiuni Turistice

transilvania moldova muntenia banat crișana bucovina oltenia dobrogea marea neagră delta dunării dunărea bucurești maramureș

Categorii
Obiective Turistice

orașe muzee case memoriale cetăți / castele mănăstiri / biserici turism rural drumeție munți peșteri lacuri râuri pescuit parcuri naționale rezervații naturale

Utile

Hartă Rutieră

Referinte

Romania Tourist Info pe Facebook Romania Tourist Info pe Twitter RSS feed
PageRank Checking Icon

Parteneri

Societatea Carpatină Ardeleană Harta Rutiera a Romaniei toți partenerii